Stěhování těžkých strojů

6.6.2024

Nelamte si hlavu se stěhováním těžkých strojů! Je jasné, že pokud se chystáte i ve vaší firmě na tuto akci, musíte vše předem důkladně naplánovat a také propočítat. Aby celý průběh realizace proběhl hladce, je zkrátka pečlivá příprava nutností. Pokud chcete vyřešit vše co nejjednodušeji, svěřte se do rukou odborníků, kteří své práci rozumí a poskytnou vám kompletní servis.

Stěhování těžkých strojů od nás

Stěhování těžkých strojů od nás vám ušetří spoustu starostí. Díky bohatým zkušenostem se stěhováním těžkých průmyslových strojů i celých výrobních linek vám zajistíme profesionální služby od začátku až do konce. To znamená, že vás provedeme od odborného odpojení a demontáže všech strojů, přes náklad a bezpečné zajištění během přepravy až po konečné zapojení a otestování funkčnosti v novém umístění. Ani tady většinou vzájemná spolupráce nekončí, rádi se postaráme i o pravidelnou údržbu a servis vašich strojů. Tak na nic nečekejte a domluvte si nezávaznou konzultaci, při které vám sdělíme vše potřebné.

Nezávazná poptávka 


Průběh stěhování těžkých strojů

Průběh stěhování těžkých strojů bychom mohli shrnout do pěti základních kroků:

  • Příprava a plánování celého procesu stěhování
  • Demontáž strojů a jejich náklad
  • Bezpečná přeprava
  • Vyložení strojů v cílovém místě a jejich opětovná montáž
  • Zajištění hladkého chodu všech strojů či celých výrobních linek

V prvním kroku celé akce spolu domluvíme všechny podrobnosti, mezi které patří především termín, naplánování celého průběhu a příprava odpovídající techniky i např. pojištění. S váhou ani rozměry vašich strojů si nemusíte dělat starosti. Poradíme si s přestěhováním strojů o jakékoliv váze. Při přesunu těžkých břemen spolupracujeme s důvěryhodnými partnery, takže pro nás nejsou ani neobvyklé požadavky překážkou. Zajištění bezpečné přepravy je pro nás samozřejmostí. Také na místě se postaráme o vše potřebné a vaše stroje budou opět šlapat jako hodinky.

Stěhování těžkých strojů a další služby

Rádi vyřídíme i vaši zakázku! Kromě stěhování těžkých strojů nebo celých výrobních linek poskytujeme i další služby. Mezi ty nejoblíbenější patří servis a údržba průmyslových strojů. Zařiďte si tuto kontrolu i u vás, určitě se vám vyplatí. Budete tak mít jistotu, že proběhne také pravidelná výměna opotřebovaných součástek a tím pádem vás vaše stroje nenechají z ničeho nic na holičkách. Sami víte, že odstávka strojů není pro provoz firmy vůbec žádoucí a může vás stát nemalé peníze.

Další výhodou naší firmy je vlastní zámečnická dílna. Tady se práce točí ve většině případů kolem stěhování a údržby těžkých strojů nebo celých linek, ale zhotovíme vám i práce na míru. Jsme flexibilní a dynamická firma s nadšeným týmem odborníků, pro které je každá zakázka výzvou, jak vykonat precizně odvedenou práci k naprosté spokojenosti našich zákazníků. Přesvědčte se sami!